Projektorski

SBOX STALAK PM-18S
1000427

SBOX PM-18S stropni nosač za projektore dizajniran je kako bi poboljšao vaš životni stil pružajući praktično i svestrano rješenje za sve potrebe projekcije. Sa svojim elegantnim i elegantnim dizajnom, ovaj stropni nosač se neprimjetno uklapa u svaki prostor. Nudi jednostavnu instalaciju i podesive funkcije, omogućavajući vam da prilagodite kut i položaj projekcije za najbolje iskustvo gledanja. Izdržljiva konstrukcija osigurava dugotrajne performanse, što ga čini pouzdanim izborom za kućnu kinu, urede ili učionice.
50,00 KM
SBOX stalak PM-300-3.0
1000042

Nadogradite svoje iskustvo gledanja sa zidnim stalkom za projektor PM-300-3.0. Pretvorite bilo koju prostoriju u kućnom kinu i uživajte u filmovima, igricama i prezentacijama kao nikada prije. Njegov se elegantni dizajn besprijekorno uklapa u vaš interijer, štedeći dragocjeni prostor. Uz siguran zidni stalak, namjestite projektor na željeni kut i visinu za optimalno gledanje. Bez obzira organizirajte filmsku večer ili održavajte profesionalnu prezentaciju, ovaj nosač osigurava stabilnost i praktičnost, što ga čini neizostavnim priborom za životni stil.
199,00 KM
SBOX STALAK PM-102XL
1001313


Stropni nosač za projektor SBOX PM-102XL nudi stilsko i praktično rješenje za postavljanje vašeg projektora. Sa svojim značajkama podesive visine i nagiba, omogućava optimalno pozicioniranje i projekciju. Njegova izdržljiva konstrukcija sigurnost i sigurnost. Savršeno je za stvaranje profesionalnih i organizovanih multimedijskih postavki u učionicama, uredima ili kućnim kinima. Nadogradite svoje iskustvo projektora sa ovim elegantnim i pouzdanim stropnim nosačem.

120,00 KM
SBOX STALAK PM-18M
1001027

Dodajte praktičnost i stil svom domu ili uredu sa SBOX PM-18M stropnim nosačem za projektore. Ovaj inovativni nosač omogućava vam oslobađanje dragocjenog prostora na podu i stvaranje besprijekornog iskustva projekcije. Uz njegovu čvrstu konstrukciju i jednostavnu instalaciju, možete vjerovati da će vaš projektor biti sigurno montiran za optimalno gledanje. Bilo da prikazuje važne prezentacije ili uživate u filmskim večerima kod kuće, ovaj stropni nosač savršen je dodatak svakom životnom stilu.
60,00 KM
SBOX stalak PM-18
1000146

Nadogradite svoje kućno kino SBOX PM-18 stropnim nosačem za projektore! Ovaj elegantni i čvrsti nosač dizajniran je za sigurno držanje vašeg projektora, omogućavajući vam stvaranje vrhunskog kinematografskog iskustva. S podesivim kutovima i jednostavnim pristupom postavljanja, možete jednostavno postaviti projektor kako biste postigli savršeni kut gledanja. Pretvorite svoj životni prostor u personalizirano središte zabave pomoću ovog stropnog nosača za projektore.
32,00 KM
SBOX stalak PM-200 XL
Zadnji artikli na skladištu
1000041
Stropni nosač za projektor SBOX PM-200XL nudi praktično i elegantno rješenje za montiranje projektora na strop. Sa svojim elegantnim dizajnom i izdržljivom konstrukcijom, besprijekorno se uklapa u svaki životni ili radni prostor. Pruža čvrstu platformu za vaš projektor, omogućava optimalno gledanje i oslobađajući dragocjeni prostor na podu ili stolu. Ovaj stropni nosač se lako postavlja i prilagođava, osiguravajući iskustvo bez muke.
180,00 KM
SBOX STALAK PFS-2
1000430

SBOX PFS-2 podni mobilni nosač za LCD/LED TV poboljšava vaš životni stil pružajući fleksibilno i praktično rješenje za postavljanje TV-a bilo gdje u vašem domu. Uz njegovu čvrstu konstrukciju i podesivu visinu, možete jednostavno premjestiti i postaviti svoj TV za optimalnu udobnost gledanja. Bilo da želite uživati ​​u zabavi u svojoj dnevnoj sobi, spavaćoj sobi ili čak vanjskim prostorima, ovaj podni mobilni nosač osigurava besprijekorno i impresivno iskustvo gledanja.
150,00 KM