Stropni

SBOX STALAK PM-18S
1000427

SBOX PM-18S stropni nosač za projektore dizajniran je kako bi poboljšao vaš životni stil pružajući praktično i svestrano rješenje za sve potrebe projekcije. Sa svojim elegantnim i elegantnim dizajnom, ovaj stropni nosač se neprimjetno uklapa u svaki prostor. Nudi jednostavnu instalaciju i podesive funkcije, omogućavajući vam da prilagodite kut i položaj projekcije za najbolje iskustvo gledanja. Izdržljiva konstrukcija osigurava dugotrajne performanse, što ga čini pouzdanim izborom za kućnu kinu, urede ili učionice.
50,00 KM
SBOX STALAK PM-102XL
1001313


Stropni nosač za projektor SBOX PM-102XL nudi stilsko i praktično rješenje za postavljanje vašeg projektora. Sa svojim značajkama podesive visine i nagiba, omogućava optimalno pozicioniranje i projekciju. Njegova izdržljiva konstrukcija sigurnost i sigurnost. Savršeno je za stvaranje profesionalnih i organizovanih multimedijskih postavki u učionicama, uredima ili kućnim kinima. Nadogradite svoje iskustvo projektora sa ovim elegantnim i pouzdanim stropnim nosačem.

120,00 KM
SBOX stalak PM-300-3.0
1000042

Nadogradite svoje iskustvo gledanja sa zidnim stalkom za projektor PM-300-3.0. Pretvorite bilo koju prostoriju u kućnom kinu i uživajte u filmovima, igricama i prezentacijama kao nikada prije. Njegov se elegantni dizajn besprijekorno uklapa u vaš interijer, štedeći dragocjeni prostor. Uz siguran zidni stalak, namjestite projektor na željeni kut i visinu za optimalno gledanje. Bez obzira organizirajte filmsku večer ili održavajte profesionalnu prezentaciju, ovaj nosač osigurava stabilnost i praktičnost, što ga čini neizostavnim priborom za životni stil.
199,00 KM
SBOX STALAK PM-18M
1001027

Dodajte praktičnost i stil svom domu ili uredu sa SBOX PM-18M stropnim nosačem za projektore. Ovaj inovativni nosač omogućava vam oslobađanje dragocjenog prostora na podu i stvaranje besprijekornog iskustva projekcije. Uz njegovu čvrstu konstrukciju i jednostavnu instalaciju, možete vjerovati da će vaš projektor biti sigurno montiran za optimalno gledanje. Bilo da prikazuje važne prezentacije ili uživate u filmskim večerima kod kuće, ovaj stropni nosač savršen je dodatak svakom životnom stilu.
60,00 KM
SBOX stalak PM-18
1000146

Nadogradite svoje kućno kino SBOX PM-18 stropnim nosačem za projektore! Ovaj elegantni i čvrsti nosač dizajniran je za sigurno držanje vašeg projektora, omogućavajući vam stvaranje vrhunskog kinematografskog iskustva. S podesivim kutovima i jednostavnim pristupom postavljanja, možete jednostavno postaviti projektor kako biste postigli savršeni kut gledanja. Pretvorite svoj životni prostor u personalizirano središte zabave pomoću ovog stropnog nosača za projektore.
32,00 KM
SBOX stalak CPLB-102M (40-65"/60kg/600x400)
1000021


Stropni nosač SBOX CPLB-102M svestrano je i elegantno rješenje za sve vaše potrebe. Pruža elegantan i moderan izgled svakoj sobi ili prostoru. Ovaj stropni nosač savršen je za dodavanje daška elegancije vašoj dnevnoj sobi, spavaćoj sobi ili čak vašem uredu. Dizajniran je da se bez napora uklopi u vaš postojeći prostor i poboljša cjelokupni ambijent. Uz značajku podesive visine, možete jednostavno prilagoditi svoje želje. Ovaj stropni nosač ne samo da dodaje funkcionalno rješenje, već dodaje i dašak sofisticiranosti vašem prostoru.

125,00 KM
SBOX stalak PM-200 XL
Zadnji artikli na skladištu
1000041
Stropni nosač za projektor SBOX PM-200XL nudi praktično i elegantno rješenje za montiranje projektora na strop. Sa svojim elegantnim dizajnom i izdržljivom konstrukcijom, besprijekorno se uklapa u svaki životni ili radni prostor. Pruža čvrstu platformu za vaš projektor, omogućava optimalno gledanje i oslobađajući dragocjeni prostor na podu ili stolu. Ovaj stropni nosač se lako postavlja i prilagođava, osiguravajući iskustvo bez muke.
180,00 KM
SBOX STALAK PFS-2
1000430

SBOX PFS-2 podni mobilni nosač za LCD/LED TV poboljšava vaš životni stil pružajući fleksibilno i praktično rješenje za postavljanje TV-a bilo gdje u vašem domu. Uz njegovu čvrstu konstrukciju i podesivu visinu, možete jednostavno premjestiti i postaviti svoj TV za optimalnu udobnost gledanja. Bilo da želite uživati ​​u zabavi u svojoj dnevnoj sobi, spavaćoj sobi ili čak vanjskim prostorima, ovaj podni mobilni nosač osigurava besprijekorno i impresivno iskustvo gledanja.
150,00 KM
Nema na stanju
SBOX stalak CPLB-9441 (32-70"/50kg/400x400)
Nema na stanju
1000145
Stropni nosač SBOX CPLB-9441 nudi elegantno i moderno rješenje za montiranje vašeg monitora ili TV-a na strop. Uz njegovu funkciju podešavanja visine i nagiba, možete jednostavno prilagoditi kut gledanja prema svojim potrebama. Njegova čvrsta konstrukcija osigurava stabilnost i izdržljivost. Nadogradite svoje kućno kino ili uredski prostor ovim elegantnim stropnim nosačem.Nema na stanju
SBOX STALAK CPLB-28S (23-43"/30kg/200x200)
Nema na stanju
1000426

Stropni nosač CPLB-28S elegantan je i moderan dodatak vašem domu ili uredu. Omogućuje vam uštedu prostora sigurnom montažom projektora ili TV-a na strop. Uz podesivu ruku i značajku zakretanja, možete jednostavno postaviti svoj uređaj za optimalno gledanje. Ovaj stropni nosač savršen je za stvaranje čistog životnog prostora bez nereda dok uživate u vrhunskom iskustvu gledanja.